تنها صداست كه مى‌ماند

فعاليت خارج از مطب من شروعش برمى‌گردد به سال‌‌ها قبل از اینکه دانشجوی دندانپزشکی بشوم و بخواهم مطب بزنم، یعنی حدود هفت و یا هشت سالگى‌ام، در آن زمان علاقه‌ی خاصی به ساز ویلون داشتم که متأسفانه هیچگاه موفق به ادامه‌ی یادگیری آن نشدم، ولی با آواها و اصوات مختلف آشنا شدم و شروع به تشخیص انواع صداها کردم، یعنی هر کجا موسیقی پخش می‌شد، سعی می‌کردم بفهمم که چه سازهایی در آن به كار گرفته شده است. در سنین نوجوانی به دوبلاژ علاقه‌مند شدم و تا پیش از دیپلم هر کجا امکان فراگیری آواز و صدا ‌پيشگى بود‌، سری می‌زدم. در سال ۱۳۷۰ و کمی بعد از قبولی در دانشگاه خبر رسید که مرحوم عزت الله انتظامی در دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه آزاد کلاس بازیگری ترتیب دادند که با دل و جان در آن دوره شرکت کردم و بعد هم در چند نمایش که در دانشکده‌ی صدا و سیما اجرا شد، ایفای نقش داشتم و همز‌مان در چند تئاتر دانشجویی هم کارگردانی کردم که یادم هست دو تا از آنها در دانشکده‌ی خودمان بود که باعث آشنایی من با همسرم هم شد.

این داستان ادامه داشت و توأم شد با فراگيرى آواز و نمایشنامه نویسی و باز نویسی نمایشنامه‌های خارجی به فارسی، تا در سال ۱۳۸۱ که امتحان ورودی گویندگی رادیو را قبول شدم و بعد از گذراندن دوره‌ی یکساله گویندگی نزد استادان به نامی چون دکتر سروش، بهروز رضوی، به طور رسمى فعالیت در رادیو و ‌بعضاً دوبلاژ را شروع کردم. ابتدا بعنوان مجری خبر و بعد کارشناس مجری، نويسندگى و سردبيرى به فعاليت خودم ادامه دادم.

در سال ۱۳۸۴ با برنامه‌ی مجله‌ی دندانپزشکی موفق به کسب بهترین برنامه‌ی رادیویی سال و دریافت جایزه شدیم، اینکه مى‌گويم شدیم چون یک کار تیمی بود و من نویسنده، سردبیر و کارشناس مجری بودم و تهیه کننده و صدابردار و هماهنگی پخش هم با من همكارى مى‌كردند. فعالیت من در رادیو در شبکه‌ی سلامت شروع شد و در شبکه‌های تهران، ایران، فرهنگ ادامه پیدا کرد و همچنین در سیما همزمان مشغول به کار شدم که در شبکه‌هاى سه، چهار، سلامت و آموزش هم اجراهای متفاوت داشتم، البته در تمام این برنامه‌ها در زمينه‌ى سلامت مشغول بودم و در واقع تلفیقی از رشته‌ی تحصيلی‌ام و هنر مورد علاقه‌ام را با هم دنبال مى‌كردم. از برنامه‌های که در سیما اجرا داشتم و الان یادم هست سیب در شبکه‌ی چهار، دکتر سلام شبکه سلامت و یک برنامه هم در جام جم بود. البته در سیما فکر کنم از سال ۸۵ شروع به فعاليت کردم و بعد از پاس کردن انواع تست دوربین و فراگیری نحوه‌ی اجرای تلويزيونى با برنامه‌ی سیب که پزشكى بود شروع كردم و ۱۶ برنامه ادامه پیدا کرد. ‌چندین دعوت برای اجراى برنامه‌های علمی داشتم که در بعضى از آنها هم شركت كردم.

در پايان به نظرم يك دل و دو دلبر در زمينه‌ی كارى كاملاً امكان‌پذير است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

بررسی پروتکل درمان دندانپزشکی کودکان در کانادا

س نوامبر 26 , 2024
آکادمی دندانپزشکی کودکان امریکا (AAPD) یک ارگان مرجع  می‌باشد‌که عمدتاً راهکارهای سلامت دهان در کودکان را بر پایه شواهد علمی و عملی توصیه می‌نماید. وزارت بهداشت و خدمات انسانی امریکا (HHS) ، گزارش کرده است که شایع‌ترین بیماری مزمن در کودکان، پوسیدگی‌های دندانی هستند. این سازمان معتقد است که سلامت […]